(video) CFM îţi propune să iei în arendă un tren! Preţul se discută în privat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofertă inedită de la Calea Ferată a Moldovei! Întreprinderea de Stat s-a gândit să ofere vehicule din flota sa pentru orice doreşte, în arendă. Oportunitatea este numită – Trenul poate deveni gazda petrecerii tale!

Fie că este vorba de zile de naștere, Team Building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite, toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM.

În funcție de numărul de oameni, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM pune la dispoziție trenuri cu minimum 30 sau maximum 400 de locuri. Mijloacele de transport sunt spațioase, confortabile şi dotate cu sisteme de climatizare.

După caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant, iar cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit.

Prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport. Oferta este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minimum trei zile înainte de ziua plecării.

Pentru mai multe informații puteţi apela numărul de contact +37368402404 sau scrie la adresa de e-mail cfmexcursii@gmail.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/