(video) Chişinău: Doi şoferi au scuipat pe noile filmuleţe ale Primăriei şi s-au luat la întrecere pe o bandă dedicată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva ore, Direcția Generală Mobilitate Urbană din cadrul Primăriei Chişinău a lansat o campanie de informare despre benzile dedicate transportului public din capitală şi care sunt avantajele/beneficiile acestora. Printre materialele informative se numără şi două filmuleţe, în unul dintre care se explică expres cine nu are voie să le folosească.

Doi şoferi au scuipat pe noile filmuleţe ale Primăriei şi s-au luat la întrecere pe o bandă dedicată de pe strada Ion Creangă, încălcând inclusiv regula în ce priveşte regimul de viteză.

Apropo, priviţi că în circumstanțe uşor diferite de timp şi spaţiu, chiar s-ar fi putut genera un accident rutier cu o ambulanţă!

Amintim că, din cauza deplasării pe această bandă şi a vitezei, la sfârşit de august 2022 s-a produs deja un accident rutier grav.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/