in , , ,

AngryAngry

(video) Chişinău: Momentul când un biciclist se loveşte de un taximetru, iar ultimul pleacă mai departe

Din câte se pare, în Chişinău, pentru ca să te porneşti undeva cu o bicicletă trebuie să te gândeşti bine înainte de asta şi să-ţi asumi câteva riscuri. Nu de alta, dar foarte mulţi conducători de maşini încă consideră că au o prioritate exclusivă peste tot unde există carosabil şi nu prea şi-ar dori să vadă în faţa lor vehicule cu mai puţin de patru roţi.

Priviţi o situaţie care s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri la intersecția străzilor Eugen Coca şi Ion Creangă. Unui biciclist nu i-a fost cedată trecerea şi nu se exclude probabilitatea că taximetristul nu l-a observat, însă chiar şi aşa, acesta din urmă nu numai că nu a ieşit din automobil pentru a verifica starea acestuia, ci nici nu s-a interesat dacă participantul la trafic mai vulnerabil a fost rănit.

Condamnăm astfel comportamentul taximetristului şi reacţia sa după momentul accidentului. Da, se pot întâmpla astfel de situaţii cu oricine, dar în acest caz sperăm să-i fie ruşine, dar şi mult mai atent pe viitor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: