(video) Chișinăul şi pietonii săi imprevizibili! Iată cel puțin 10 situaţii de risc de accidente cu implicarea lor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Că tot este actual subiectul accidentelor cu implicarea pietonilor şi alte circumstanțe periculoase pe care ei înşişi le generează, iată câteva filmuleţe recente cu nişte situaţii din traficul din Chişinău.

Imaginile arată nivelul de educaţie rutieră a unor astfel de participanți la trafic, dar şi ce i se poate întâmpla unui şofer de rând dacă le cedează trecerea regulamentară, ori trebuie să o îndure pe cea neregulamentară.

„Cum să nu traversezi drumul! Tinerii traversează drumul chiar și pentru o secundă fără să întoarcă capul la stânga/la dreapta. Pietonule care ai căzut, îmi pare rău dacă te-ai speriat şi te-ai ales cu vânătăi, dar fii mai atent căci a fost foarte aproape să te calc.”

comentariul șoferului din imagini
VIDEO: facebook.com/skodiq

„Spuneți că e operațiunea Pietonul?”

VIDEO: facebook.com/Ivan Burlacu

Lecție pentru copil

VIDEO: facebook.com/marina.mindru

Moment de neatenție

VIDEO: facebook.com/igor.harevschii

„Cum voi vreți că pietonii să rămână întregi? Amendați pietonii trebuie cu amenzi egale celor care se aplică pentru condus în stare de ebrietate!”

VIDEO: facebook.com/igor.cebotari.925

„Un alt apel la persoanele care nu se uită în jur pe drum și mai ales la culoarea semaforului – dacă nu vă pasă de viața voastră, atunci șoferului da. Botanica, Dacia-Cuza Vodă.”

VIDEO: facebook.com/allas15

Zece metri până la trecerea de pietoni

VIDEO: facebook.com/sasha.dudun

„Așadar, ce părere aveți despre situație?”

VIDEO: facebook.com/maxim.dombrovski.9

„Cine e vinovat? Desigur că șoferul…”

VIDEO: facebook.com/alexei.cretul

„Pietonii când vor fi pedepsiți? Afară nu-i iarnă, nu-i lunecos și nu-i redusă vizibilitatea?! în video nu se observă, dar am frânat, creând o situație neplăcută și pentru cei din spatele meu.”

VIDEO: Ion M Florea

Strada Ion Creangă

VIDEO: facebook.com/nicu.vrabie.7

Bd. Decebal

Mesaje pentru şoferi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/