(video) Curaj incredibil! O adolescentă de 15 ani din Ucraina a condus circa 30 de km fiind împușcată în picioare, având alţi răniţi la bord

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O istorie incredibilă vine din estul Ucrainei şi a fost relatată chiar de protagonista celor întâmplate – Liza! O adolescentă de 15 ani originară din orașul Popasnaia, regiunea Lugansk, a salvat patru adulți răniți, fiind la rândul său rănită la picioare!

Toţi intenţionau să fugă din localitate după sosirea trupelor ruse, însă la un moment dat invadatorii au început să tragă în automobil.

„În mașină se aflau trei bărbați și o femeie. Din cauza schijelor, doi bărbați au fost răniți. Unul foarte grav. Am fost nevoită să urc eu la volan. Era nevoie urgentă de ajutor, ca să nu piardă mult sânge.

Pe drum erau mine împrăștiate ca pe o tablă de șah, era practic imposibil de trecut, dar eu am reușit cumva. Apoi era cadavrul unei femei, am trecut de ea și după o curbă au început să tragă în noi.

M-au rănit în picioare. Nu puteam să fac nimic, mașina s-a blocat, cu greu am reușit să o pornesc și să mergem mai departe, dar apoi din nou s-a oprit. Cât am putut – am mers. Nu mi-a fost ușor, a fost foarte dureros. Dar cumva am mers. Nu puteam să îi las sub focul de arme.”

În total, adolescenta a parcurs în această stare circa 30 de kilometri! În prezent, aceasta este sub supravegherea medicilor. Despre starea celorlalți pasageri nu se cunoaște nimic.

Această fată, precum și alți ucraineni răniți, a fost dusă cu un tren medical de evacuare din Bahmut în Lvov.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/