(video) Cursă în plină zi până la intrarea în oraș? Doi vitezomani, filmați cum trec la roșu la limita unor accidente

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 19.06.2024) Au fost depistați acei vitezomani: (video) Rezultatul autosesizării Poliției la imaginile cu două Mercedes-uri care gonesc pe bd. Dacia


Imagini virale astăzi au apărut pe o rețea de socializare. O cameră de bord a surprins cum doi vitezomani cu Mercedes-uri trec la culoarea roșie a semaforului, îndreptându-se spre capitală. Ambii au fost la o limită de a produce accidente de circulație cu mașini care traversau intersecția.

vitezomani

„Și totuși se pune întrebarea pentru ce? Unde de grăbit? Ieri un accident a fost tot din cauza vitezei.
Nu-ți pasă de viața ta, gândește-te la alții. Șoferul cu Prius să fi mers mai greu, Doamne ferește ce s-ar fi putut întâmpla…”, a exclamat autorul postării.

INSP ne-a comunicat că s-a autosesizat și pe marginea acestui caz. Urmează să afle de la vitezomani dacă a fost sau nu vorba despre o cursă ilegală. Să sperăm că nu se va invoca drept motiv al grabei nașterea soției…

VIDEO: facebook.com/danugolban14

Vezi și: Analiză: Cum se explică condusul cu viteză care este și în sângele multor moldoveni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise