(video) De necrezut! Iată cum arată noul Hyundai Tucson facelift pentru piaţa din China

O altă premieră interesantă de la Salonul Auto Internaţional din Chengdu, China, s-a putut găsi la standul Hyundai. Acolo a debutat modelul Tucson facelift, însă acesta se deosebeşte semnificativ faţă de cel global, care deja se comercializează în ţara noastră.

După noul LAFESTA, dar şi Elantra facelift, aceasta devine o a treia maşină de serie care adoptă un limbaj de design cu forme mai colţuroase, unghiulare, atât pe caroserie, cât şi în corpurile de iluminat. Anterior însăşi designerul-şef Hyundai a declarat că viitoarele modele vor avea un design diferit, pentru a nu se mai asemăna între ele.

Primul lucru care este scos în evidenţă este faţa brutală a maşinii. Formele sunt o combinaţie dintre ceea ce vedem pe actualul Santa Fe, dar şi ce am văzut pe conceptul HDC-2 Grandmaster.

Diferită este bara de protecţie, grila radiatorului, dar şi farurile LED care sunt despărţite în două nivele şi în ambele corpuri există lumini de zi care vizual se interconectează, creând astfel o semnătură luminoasă frumoasă.

În partea posterioară noi sunt stopurile. Acestea sunt la fel LED, însă desenul de la interior este diferit. Mai mult, sunt conectate printr-o fâşie luminoasă care se întinde pe toată lăţimea hayonului.

Tot aici, bara de protecţie este una nouă, iar terminaţiile eşapamentului sunt două la număr, ovale şi despărţite spre margini.

Încă o diferenţă se atestă la interior. Printre altele, special pentru piaţa chineză, Hyundai a dezvoltat un nou sistem multimedia cu ecran tactil şi lat, care are butoane la fel tactile în locul unor fizice. Arată destul de impresionant, alături de un panou de bord parţial digital, cu un ecran pe centru.

De asemenea, consola şi tunelul central au fost reproiectate.

Hyundai Tucson facelift în versiune chineză se deosebeşte de modelul global inclusiv prin lungime: 4.545 vs 4.480 mm. Sub capotă stă doar un singur motor turbo pe benzină (1.6 litri, 177 CP), cuplat la o cutie de viteze robotizată cu şapte trepte. Tracţiunea poate fi pe puntea din faţă sau una integrală.

Vânzările maşinii vor începe local din septembrie.

Vezi şi: Promoţie inedită pentru noul Hyundai Tucson facelift 2018

GALERIE FOTO (sursă: photo.xcar.com.cn)

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/