(video) De necrezut! În aceste momente în nordul Republicii Moldova ninge

Aţi trecut deja la anvelopele de vară? Staţi aşa, pentru că încă nu este timpul! Aşa s-a întâmplat că în această dimineaţă în nordul ţării sunt înregistrate precipitaţii sub formă de ninsoare şi lapoviţă! Mai mult, temperatura local este de aproape zero grade Celsius!

Pare de necrezut potrivit vremii pe care o vedem aici la Chişinău, însă iată nişte imagini care demonstrează acest lucru.

Autor video: facebook.com/iura.puscsu

Situația la moment în raionul Râșcani:

Iată şi datele actuale ale Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Putem observa că în partea de nord-centru a ţării se înregistrează precipitaţii, preponderent sub formă de ploi slabe. Cel mai cald este în sudul ţării unde nu plouă, iar în estul Moldovei se înregistrează un fenomen rar numit oraj fără precipitaţii (furtună cu descărcări electrice, dar fără ploaie).

Iată care este starea drumurilor din ţară la momentul de faţă, ora 10:42, văzută prin intermediul camerelor ASD:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/