(video) Din fericire fără victime. Momentul unui accident ciudat în cartierul Sculeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulație ciudat s-a produs ieri către ora amiezii pe strada Columna 170 din cartierul Sculeni al capitalei. Deși în mod normal nu ar fi trebuit să se întâmple, dacă fiecare dintre șoferii implicați ar fi respectat RCR, totuși a fost posibilă ciocnirea într-o intersecție a unui Lexus și a unei Toyota.

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu mașini deteriorate. La fața locului a fost solicitat un echipaj de poliție pentru documentare, căci nimeni nu dorea să-și recunoască vina!

Conducătorul care va fi găsit vinovat riscă tradiționala amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare, pe lângă alte cheltuieli și umblătură pe la asigurare.

VIDEO: Instagram/accidentrutier

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise