(video) Doi camionagii, cu remorci pline cu metal uzat, s-ar fi luat la întrecere pe un traseu naţional

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi camionagii, care controlau nişte maşinării grele ce transportau metal uzat, s-ar fi antrenat în depăşiri distractive întreceri. Martorul incidentului este de părere că anume asta s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri pe traseul Chişinău-Criuleni.

Deşi starea carosabilului este departe de a fi ideală, mai ales spre extremitățile laterale, iar lăţimea strictă a benzilor şi acostamentul murdar te impune să-ţi menţii cât mai precis direcţia, şoferului autocamionului albastru i-ar fi fost indiferent de aceste condiţii dacă tot circulă într-un “tanc”, comparativ cu alţi participanți din trafic.

Văzând ce se face în faţa sa, posesorul camerei de bord s-a văzut nevoit să iasă complet pe acostament pentru a evita un impact sau vreo “şlefuire” laterală. Nu am putut afla dacă a făcut de unul singur asta, ori şi alţii care-l urmau au avut parte de un asemenea disconfort.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise