(video) Formele primului SUV electric din linia VW ID sunt deja bine stabilite

Brandul Volkswagen își stimulează ofensiva de e-mobilitate în China. Anul viitor, aproximativ 300.000 de modele electrificate vor fi deja predate clienților. Cifra va ajunge apoi la aproximativ un milion anual până în 2025. Dar înainte de toate, până în 2023, brandul german intenţionează să ofere pe piaţa locală tocmai 10 electromobile bazate pe noua platformă modulară MEB!

În cadrul unei prezentări organizate acum câteva ore în Guangzhou, VW a arătat public un SUV numit ID.Next, care în serie s-ar putea numi ID.4. Anume acest electromobil va fi primul din cele 10 care vor fi lansate pe piaţa din China, însă el va mai fi disponibil atât în SUA, cât şi în Europa!

Producţia SUV-ului electric va demara oficial spre sfârşitul anului 2020 şi împreună cu noul ID.3 în specificaţie pentru piaţa locală vor fi produse de întreprinderea comună SAIC VW în cadrul unei noi uzini care va fi ridicată în oraşul Anting, în apropiere de Shanghai.

Deocamdată noul ID.4 a fost arătat camuflat, însă formele îi pot fi percepute clar. Se aşteaptă că noutatea va fi disponibilă pe piaţă în două variante de propulsie: cu unul pe puntea din spate sau cu două (câte unul pe fiecare punte).

Noul ID.4 a fost realizat în baza conceptului ID.CROZZ arătat acum doi ani la Salonul Auto de la Frankfurt. El era dotat cu două motoare electrice care produceau în total 306 CP şi care îi asigura o acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 6.0 secunde.

Vezi neapărat: FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul VW ID.3 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/