(video) GEELY Moldova și-a deschis oficial ușile noului showroom! Planurile anunţate pentru viitorul apropiat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: GEELY Moldova

Noul importator GEELY în Republica Moldova a inaugurat vineri, 12 august 2022, un nou showroom în Chişinău. Acesta este situat pe strada Calea Ieșilor 14 și include, de asemenea, un centru de deservire.

La evenimentul de deschidere au participat atât clienţi şi oaspeţi, cât şi Igor Șcerbinschi prim-vicepreședintele companiei DAAC Hermes, precum și, prin videoconferință, directorul general al companiei-fiice est-europene a GEELY Automobile International Corporation, domnul Zhang Shouhe.

Da, anume DAAC Hermes a reuşit să semneze un acord de distribuție cu unul dintre cei mai progresivi şi mai dinamici producători auto care activează la nivel internațional. Pregătirea pentru semnarea contractului a durat șase ani!

Potrivit lui Igor Șcerbinschi, până la deschiderea primului Centru Auto GEELY din Moldova au fost vândute peste 30 de mașini, iar această performanță inițială demonstrează că există interes pentru produsele mărcii.

„Acesta este un rezultat bun care ne bucură, pentru că, după cum s-a dovedit, oamenii noștri cunosc marca, sunt interesați de tehnologie și putem vedea acest lucru, comunicând cu clienții noștri, niște oameni foarte mulțumiți de achiziție. GEELY nu este o alegere întâmplătoare. Compania DAAC Hermes are o experiență bogată. Ea este implicată în afaceri cu automobile de aproximativ 25 de ani. Dea ceea, am ales marca foarte atent.

Noi avem o experiență în lucrul cu Volvo, iar GEELY deține atât Volvo, cât și alte companii mari precum Lotus, Lynk & Co, Polestar smart și altele. Este apropo și cel mai mare acționar al Daimler AG (concern redenumit recent în Mercedes-Benz Group AG).

Toate acestea permit companiei să folosească astăzi tehnologii foarte înalte, să producă mașini de înaltă calitate, deoarece compania deține şi are acces la tehnologii de marcă premium. În mașinile GEELY astăzi întâlnim tehnologii care acum câțiva ani nu le puteai găsi la mașinile de clasă joasă sau medie. Astăzi toate acestea există.”

Igor Șcerbinschi

La momentul de față Centrul Auto GEELY din Chișinău are în vânzare şi în stoc deocamdată doar două modele, crossoverele Coolray (pe care l-am testat) şi Atlas Pro, însă numărul produselor disponibile urmează să crească.

„În octombrie așteptăm modelul Tugella (cunoscut în China sub denumirea Xing Yue). Acesta este un crossover coupe. Un model foarte așteptat. Și simțim acest lucru după cereri, atunci când oamenii ne întreabă, se interesează când îl vom primi? Și sperăm că acesta va fi, de asemenea, un nou model de succes care va fi foarte solicitat.

La începutul anului viitor așteptăm şi modelul Manjaro (cunoscut în China sub denumirea Xing Yue L).

Vom adăuga în gama noastră şi mașini cu tehnologii hibride. Și, de asemenea, sperăm ca din a doua jumătate a anului viitor să putem oferi deja mașini electrice! Așadar, gama de modele se va extinde.

Va fi foarte interesant, va fi calitativ și toate acțiunile noastre vor fi orientate spre faptul ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de achizițiile lor.”

Igor Șcerbinschi

Zhejiang GEELY Holding Group Co., Ltd (GEELY Holding) este o companie globală de automobile, cea mai mare companie privată de tehnologie auto din China, care investește activ în cercetare și dezvoltare. Se află pe lista Fortune Global 500 pentru al 11-lea an consecutiv, ocupând locul 229 după ce veniturile sale anul trecut au atins cifra de 55.86 miliarde de dolari SUA.

GEELY Auto este un brand în dezvoltare dinamică, care face parte din grupul GEELY Holding, fondat în 1986. Prima mașină GEELY a fost lansată în 1998. De atunci, compania a trecut de la un adept la unul dintre liderii din domeniul științific și tehnologic.

GEELY deține 15 fabrici de automobile și opt fabrici pentru producția de transmisii și motoare atât în China, cât și în străinătate; centre de cercetare în China, Suedia, Marea Britanie și Germania; dar şi centre de design în Shanghai, Göteborg, Barcelona, California și Coventry.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/