(video) General Motors a arătat profilurile a trei automobile împreună cu noul său logo

Concernul american General Motors intră într-o nouă etapă de activitate împreună cu un nou logo, al cincilea din istoria-i care datează din 1908. Acesta fost produs ca parte a campaniei de marketing Everybody In și reflectă planurile GM de a produce un număr mare de vehicule electrice.

Noul logo este destul de diferit de precedentele: literele majuscule au fost înlocuite cu litere minuscule, iar fundalul a devenit transparent. Forma pătrată a fost păstrată, dar acum are colțuri rotunjite, similar cu pictogramele unor aplicaţii digitale.

Logoul folosește în continuare culoare albastră, însă într-o nuanţă diferită, mai “electrizantă”. Simbolizează “un viitor fără nori, senin, cu emisii zero”, în timp ce sublinierea care rămâne sub o singură literă reprezintă noua platformă pentru vehicule electrice – Ultium. În plus, împreună cu “m”, formează simbolul unui ștecăr electric.

Împreună cu noul logo, concernul şi-a lansat şi un nou website. 

General Motors se așteaptă să aibă deja gata 30 de modele electrice până la sfârșitul anului 2025. Pentru aceasta, compania a dezvoltat o unitate de propulsie modulară Ultium Drive, care va putea dezvolta între 235-1000 CP în funcţie de aplicaţii. În total, au fost pregătite cinci variante cu trei tipuri de motoare electrice.

În 2021, GM va lansa pe piață noul HUMMER electric, iar vânzările SUV-ului electric Cadillac Lyriq vor începe în 2022. Ulterior, gama Cadillac va fi completată cu alte crossovere “verzi”, precum și cu un sedan de talie mare, dar și un coupe sport electric. 

Între timp, sub marca Chevrolet, de exemplu, vor continua să producă modele accesibile ca Bolt și să se va oferi o alternativă electrică a modelului Camaro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/