(video) Genesis introduce şi în Europa prima tehnologie de deblocare facială a maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru gama anului 2023, Genesis Motor Europe introduce o serie de noi funcții biometrice de ultimă generație pentru noul GV60, primul SUV electric dedicat al mărcii. Deși oferă deja un nivel de neegalat de design și tehnologie premium, GV60 va oferi şi prima tehnologie de recunoaștere a feței din lume pentru intrare fără cheie, printre altele.

Tehnologie biometrică de ultimă oră

Genesis GV60 2023 va introduce caracteristica inovatoare Face Connect, care le oferă clienților posibilitatea de a-și accesa mașina folosindu-şi propriul chip. Folosind un senzor de recunoaștere a feței cu un controler cu deep-learning de procesare a imaginii, GV60 poate fi atât blocat, cât și deblocat fără a fi nevoie de o cheie fizică.

Procesul de configurare este simplificat de aplicația Genesis Connected Services (GCS): clienții vor trebui să acceseze mașina cu cheia fizică o singură dată pentru a-și configura profilul pentru introducerea recunoașterii faciale și pentru a porni mașina folosind amprenta lor.

Procesul este realizat fără probleme de un indicator LED situat pe montantul B, care oferă feedback vizual asupra stării mașinii, în timp ce toate informațiile sunt stocate în siguranță prin software criptat în vehicul și gestionate prin HMI (Interfață om-mașină). În niciun moment nu sunt încărcate și stocate de la distanță datele biometrice.

Combinația nemaivăzută înainte de recunoaștere a feței și amprentei permite clienților să aibă o experiență de ultimă oră complet fără probleme, oferind utilizatorilor opțiunea de a lăsa cheile mașinii acasă dacă doresc sau dacă se ocupă cu activităţi în aer liber şi purtarea unei chei fizice este incomodă.

Tehnologia avansată folosită pe GV60 se aseamănă cu cea găsită deja pe smartphone-urile a milioane de oameni din întreaga lume, permițând integrarea perfectă și garantând atât siguranță, cât și securitate.

Sistemul Face Connect funcționează pe baza unei camere infraroșii Near Infra-Red (NIR) pentru a asigura performanța recunoașterii feței în orice circumstanțe – inclusiv pe timp de noapte. Pe vreme întunecată și înnorată, sistemul poate detecta în mod clar dacă o față este pre-înregistrată în sistemul său sau nu.

Cheie digitală

O nouă funcție Digital Key va fi disponibilă cu Genesis GV60 2023. Aceasta va permite clienților să acceseze vehiculul și să-l blocheze/deblocheze folosind smartphone-ul sau ceasul inteligent. Sistemul Digital Key permite clienților să fie întâmpinați atunci când se apropie de vehicul, prin pornirea luminilor în faruri şi deschiderea oglinzilor retrovizoare, oferind totodată posibilitatea de a partaja o cheie în timp real cu până la trei persoane. Acest lucru poate oferi utilizatorilor acces la mașină folosind o aplicație digitală, fără a fi necesară prezentarea unei chei fizice.

Funcția Digital Key permite proprietarului să partajeze accesul la mașină cu până la trei utilizatori suplimentari. Cheia virtuală poate fi partajată cu ușurință prin intermediul smartphone-ului, proprietarul având posibilitatea de a seta limite pentru perioada de timp în care cheia digitală este disponibilă pentru alți utilizatori.

Încă o dată, cheile fizice ale mașinii sunt deja considerate mai degrabă un accesoriu decât o necesitate, deoarece clienții GV60 vor putea împărtăși o cheie digitală indiferent de apropierea lor de mașină. Această caracteristică oferă atât libertate, cât și siguranță, deoarece permite partajarea accesului la mașină cu prietenii sau familia, indiferent de locația proprietarului, permițând totodată stabilirea de restricții privind nivelul de acces pentru oaspeți.

Modernizări interioare

Disponibil anterior ca parte a pachetului Comfort Seat Pack, scaunul șoferului Ergo Motion (care include funcție de masaj), precum și scaunele încălzite faţă/spate, toate vor veni acum standard, alături de un volan încălzit, reglabil electric şi cu memorie.

Totodată, un nou sistem de purificare a aerului este, de asemenea, introdus pe GV60. Acesta include un filtru de aer premium de înaltă performanță, care detectează calitatea aerului din cabină și se activează automat când nivelul concentrației de praf crește.

Iluminarea ambientală a lui GV60, disponibilă în 64 de culori diferite, standard va fi extinsă și în zona inferioară a cabinei, înconjurând atât șoferul, cât și pasagerii pentru a asigura o experiență de condus interesantă.

Iată cum se produce noul GV60:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/