(video) GPS-ul l-a dus în off-road! Aventura unui şofer străin cu Tesla Model S în România

Aflat în tranzit prin România cu un sedan Tesla Model S, un spaniol s-a lăsat ghidat de sistemul GPS încercând să ajungă de la Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, pe autostrada A3, însă a avut parte de o surpriză. Drumul marcat pe hartă nu era unul asfaltat, ci unul care trecea printr-o pădure!

Vezi şi: (video) Este Tesla Model X făcut pentru off-road? Iată un răspuns

Pentru că vorbim de o mașină cu tracţiune spate, șoferul a reușit să ajungă destul de departe până să rămână împotmolit în gropi cu noroi. Paradoxul situației este că pe lângă eroarea sistemului GPS, la bordul mașinii se aflau și doi români, care nici ei nu au realizat că merg în direcție greșită.

Din fericire, automobilul electric a fost recuperat cu succes de o firmă de tractări care a folosit un Nissan Patrol pentru a-l aduce înapoi la asfalt, după mai bine de un kilometru de traseu prin off-road.

Vezi şi: Experienţa unui taximetrist care lucrează cu o Tesla Model S. Află ce s-a defectat în cei 400000 de km parcurşi

Sedanul din aceste imagini este un Tesla Model S P85+ Signature Edition, iar la volan s-a aflat Rafael de Mestre, unul dintre membrii echipei spaniole care în 2016 a participat la un raliu de 80 de zile în jurul lumii, organizat de comunitatea 80edays fondată de el însuşi, alături de echipe din alte ţări, doar cu maşini electrice Tesla.

Un Tesla Model S P85+ Signature Edition dezvoltă un total de 477 de CP şi 601 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în 4.4 secunde, iar viteza maximă nu depăşeşte 210 km/h. Autonomia de la o singură încărcare cu energie se ridică la 430 de kilometri.

Vezi şi: Imaginea zilei: Iată cum şi-a cerut iertare proprietarul unei Tesla Model S pentru că a blocat drumul

Sursă: 4x4adventure.ro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/