(video) Graba strică treaba. Cum s-a întâmplat un accident minor pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni

Un accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din capitală. Deşi contactul dintre două maşini a fost unul minor, din situaţie pot reieşi câteva lecţii importante de care trebuie de ţinut cont.

Din imagini este clar ce s-a întâmplat şi nu mai este loc de careva explicaţii, însă pe viitor, pentru ca aşa ceva să nu mai aibă loc, şoferii ar trebui să: îşi semnalizeze fără excepţii orice manevră, să facă uz de oglinzile retrovizoare şi să-şi schimbe banda din timp în apropierea intersecţiilor în care vor face la stânga sau la dreapta.

În plus, fiţi prudenţi şi răbdători cu cei care circulă cu viteză mai redusă decât de obicei: nu-i forţaţi din spate să meargă mai repede sau să se care din drum, dar şi nici nu-i depăşiţi cu viteză excesivă, moment în care s-ar putea să vă ofere să treceţi, dar dvs să fiţi deja într-un unghi mort pentru ei şi ulterior atins.

În acest caz, potrivit Poliţiei Capitalei, şoferii se vor împăca cel mai probabil pe cale amiabilă, pagubele nefiind esenţiale, motiv pentru care accidentul nu a fost înregistrat de autorităţi.

VIDEO: facebook.com/ea1takoi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise