in , ,

(video) Haos în Londra. O moldoveancă şi-a arătat maşina acoperită cu două milioane de cristale Swarovski

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, a găsit din nou cum să-şi atragă toată atenţia asupra sa. Aceasta deţine de câteva luni un nou automobil şi nu a ezitat ca şi pe acesta să-l transforme într-un mod în care să fie unic în lume.

Fostă studentă în Londra, iar în prezent model şi fashion designer, aceasta deţine un exemplar al supercarului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, însă nu unul simplu, ci decorat cu două milioane de cristale Swarovski negre!

Vezi şi: (video) Un moldovean a filmat cum un proprietar de Lamborghini îi pierde controlul şi intră într-un copac

Vezi şi: (video) La milimetri de 2.5 milioane de dolari. Un moldovean a făcut cunoştinţă cu Lamborghini Centenario

Potrivit informaţiilor, de toată munca s-au ocupat băieţii de la atelierul carsincloaks. Acestora le-a luat în total puţin peste 700 de ore ca să aplice manual pe caroseria maşinii toate cristalele.

Prezentarea publică a proiectului a avut loc în acest weekend. La eveniment s-au strâns o mulţime de oameni, dar şi alte câteva zeci de super maşini.

Amintim că un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce este un automobil super sport care a fost făcut în doar 600 de exemplare. Are un motor V12 natural aspirat de 6.5 litri, care produce 750 de CP şi 690 Nm de cuplu. Caracteristicile dinamice ale maşinii sunt: 0-100 de km/h în 2.8 secunde şi o viteză maximă de 350 de km/h!

Prezentat în 2015 la Salonul Auto de la Geneva, compania le-a vândut deja pe toate cu câte cel puţin 350.000 de euro bucata.

Iată ce maşini avusese anterior: (video) Moldoveanca Daria Radionova are o nouă maşină luxoasă. A decorat-o şi pe aceasta cu Swarovski

GALERIE FOTO: (inclusiv cu imagini cu maşina în stare originală, sursă: AllCars, Hulaucarphotography)

What do you think?