(video) Hennessey sărbătorește calul putere prin convocarea unui “Exorcist” special

Atelierul Hennessey Perfomance Engineering a anunțat lansarea iminentă a unei ediţii limitate suplimentare a supercarului Exorcist, care a fost conceput pentru a “ucide” modelul Dodge Chalenger SRT Demon.

Vor fi asamblate doar 30 de maşini pentru a marca cei 30 de ani de activitate a companiei americane.

https://www.youtube.com/watch?v=V8ppZ9W-eYA&pp=sAQA

Caracteristici cheie:

  • Fiecare Hennessey Exorcist 30th Anniversary va avea un logo aniversar pe aripile frontale şi grafică specifică. În plus, fiecare va fi numerotat individual cu o plăcuță specială şi va avea un set de covoraşe premium.
  • Inginerii Hennessey actualizează, recalibrează și îmbunătățesc aproape fiecare zonă a sistemului de propulsie a mașinii, de la instalarea unui supercharger cu debit mare și a unui sistem de inducție a aerului, până la un arbore cu came personalizat, chiulase diferite, etc.
  • Maşina generează într-un final 1.014 CP la 6.500 rpm şi 1.197 Nm la 4.500 rpm. Cu astfel de forţe poate face 0-97 km/h în 2.1 secunde, 402 metri îi poarte parcurge în 9.57 secunde (cu 236 km/h la ieşire), în timp ce viteza maximă este limitată la 350 km/h.

Maşina are un preţ de 135.000 de dolari (include modelul de bază Camaro ZL1) şi se oferă cu o garanție de doi ani sau 24.000 mile. Clienții din SUA și din întreaga lume pot alege ca automobilul să fie Coupe sau Cabriolet, cu transmisie automată sau manuală.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/