in , ,

(video) Hennessey sărbătorește calul putere prin convocarea unui “Exorcist” special

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Atelierul Hennessey Perfomance Engineering a anunțat lansarea iminentă a unei ediţii limitate suplimentare a supercarului Exorcist, care a fost conceput pentru a “ucide” modelul Dodge Chalenger SRT Demon.

Vor fi asamblate doar 30 de maşini pentru a marca cei 30 de ani de activitate a companiei americane.

Caracteristici cheie:

  • Fiecare Hennessey Exorcist 30th Anniversary va avea un logo aniversar pe aripile frontale şi grafică specifică. În plus, fiecare va fi numerotat individual cu o plăcuță specială şi va avea un set de covoraşe premium.
  • Inginerii Hennessey actualizează, recalibrează și îmbunătățesc aproape fiecare zonă a sistemului de propulsie a mașinii, de la instalarea unui supercharger cu debit mare și a unui sistem de inducție a aerului, până la un arbore cu came personalizat, chiulase diferite, etc.
  • Maşina generează într-un final 1.014 CP la 6.500 rpm şi 1.197 Nm la 4.500 rpm. Cu astfel de forţe poate face 0-97 km/h în 2.1 secunde, 402 metri îi poarte parcurge în 9.57 secunde (cu 236 km/h la ieşire), în timp ce viteza maximă este limitată la 350 km/h.

Maşina are un preţ de 135.000 de dolari (include modelul de bază Camaro ZL1) şi se oferă cu o garanție de doi ani sau 24.000 mile. Clienții din SUA și din întreaga lume pot alege ca automobilul să fie Coupe sau Cabriolet, cu transmisie automată sau manuală.

GALERIE FOTO: