(video) Hyundai anunţă autonomia reală a tuturor versiunilor noului IONIQ 6

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hyundai Motor Company a anunțat că noul IONIQ 6 Electrified Streamliner va oferi până la 614 km autonomie per încărcare, conform procedurii de testare Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), ciclu de măsurare considerat în prezent cel mai realist.

Clienții IONIQ 6 vor beneficia de angajamentul Hyundai Motor Group de a dezvolta o tehnologie avansată a bateriilor care să permită performanțe de condus fără stres și autonomie lungă.

Cu un consum de energie evaluat WLTP de 13.9 kWh/100 de kilometri, noul IONIQ 6 va fi unul dintre cele mai eficiente vehicule electrice (EV) de pe piață atunci când va fi pus în vânzare la sfârșitul acestui an pe anumite piețe din Europa.

Performanța impresionantă de autonomie complet electrică a lui IONIQ 6 este posibilă în mare parte prin arhitectura dedicată vehiculelor electrice a Hyundai Motor Group (E-GMP) și rezistența ultra-scăzută la vânt a lui Electrified Streamliner. 

E-GMP oferă performanțe electrice optime și oferă o încărcare ultra-rapidă de 800 V, cu o autonomie de până la 351 km după doar 15 minute de încărcare sau 10-80% în aproximativ 18 minute. Totodată, acceptă încărcarea cu o tensiune de 400 V fără a fi nevoie de componente sau adaptoare suplimentare.

Electrified Streamliner profită de E-GMP pentru a oferi un ampatament lung ca o maşină dintr-un segment de vârf, de 2.950 mm, pentru a satisface cel mai bine nevoile pasagerilor. 

Cu E-GMP, noul IONIQ 6 mai poate fi o stație de lucru sau un power bank portabil pe roți datorită tehnologiei inovatoare Vehicle-to-Load (V2L). Acest lucru îi permite modelului să alimenteze/încarce dispozitive electrice, cum ar fi campingul sau proiectele în aer liber, pentru a crea noi scenarii de utilizare care se potrivesc cu stilurile de viață diverse ale clienților.

Hyundai Motor a maximizat autonomia lui IONIQ 6 printr-un proiect aerodinamic extins și lucrări de inginerie. Coeficientul de rezistență al vehiculului de 0.21 este cel mai scăzut din gama companiei și unul dintre cele mai scăzute din industrie.

Aspectul raționalizat și diferitele elemente de design, cum ar fi clapeta de aer activă, perdele de aer pentru roți, spoilerul spate integrat și reductoarele de distanță dintre roți, au sporit semnificativ performanța aerodinamică a modelului, plasându-l printre cele mai elegante vehicule din lume. 

În special, reductoarele de distanță dintre roți minimizează spațiul gol dintre bara de protecție față și anvelope pentru a face mai bună performanța aerodinamică în jurul arcurilor roţilor. Aplicat pentru prima dată pe un model Hyundai, acest lucru face posibil ca Streamliner-ul electrificat al companiei să sporească confortul de călătorie al pasagerilor, depășind simultan provocările aerodinamice cauzate de consola frontală scurtă.

Cu preţurile modelului vă vom ţine la curent!

Primele teste ale modelului:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/