(video) Impact frontal lângă Ungheni. Ambii şoferi şi-au pierdut viaţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un accident grav a fost înregistrat în seara zilei de 11 august, însă spre deosebire de cel din Camenca, de această dată a avut loc aproape de frontiera de vest a ţării. Angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni au fost sesizați că pe drumul regional care face legătura între mun. Ungheni şi localitățile Cetireni-Alexeevca s-a produs un impact frontal.

Un tânăr de 23 de ani, locuitor al raionului Ungheni, conducând un BMW din direcția satului Cetireni spre direcția mun. Ungheni, a pierdut controlul volanului şi a ieşit pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 62 de ani, locuitor al raionului Ungheni, care se deplasa regulamentar.

VIDEO: t.me/balti_online

În urma impactului, conducătorul vârstnic a decedat la fața locului, iar tânărul din BMW a fost transportat la Spitalul Raional Ungheni cu multiple vătămări corporale, acolo unde a decedat la scurt timp.

Cadavrele ambilor şoferi au fost transportate la Secția medico-legală Ungheni, iar unitățile de transport implicate în accidentul rutier au fost transportate la parcarea specială.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Toate informațiile ne-au fost comunicate de ofițerul superior de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Cmentariile sunt închise