(video) În Japonia a fost găsit un depozit ce vinde maşini sport mai ieftine decât un iPhone, dar şi piese originale pentru acestea

În Japonia a fost identificată o companie care are în proprietate un “depozit de aur”! Printre multe alte lucruri interesante pe care le ascunde, acesta conţine o încăpere unde se “odihnesc” mai multe exemplare Nissan Skyline în stare foarte bună (dar cu volan pe dreapta doar), dar şi alte câteva cu piese/părţi de caroserie originale şi noi, împachetate în cutii.

Magazinul Trust Kikaku este specializat în furnizarea de piese originale pentru mașini sport japoneze, precum și vânzarea de mașini second hand. Cantitatea de părţi şi piese auto este pur şi simplu imensă, putând fi comandate chiar şi motoare la un preţ foarte bun.

Un review, un tur prin acest depozit l-a făcut vlogger-ul Sammit. Acesta arată comorile ascunse şi chiar el a aflat cum se pot cumpăra toate aceste lucruri (vezi detalii inclusiv în descrierea clipului). Interesant mai este că automobilele care se găsesc sub pelicule protectoare pot costa sub 10.000 de dolari, existând şi maşini stoc cu versiune non-turbo a motorului, care costă şi 2.000 de dolari!

Vezi şi: (video) O duzină de BMW-uri Seria 5 E34 noi au fost găsite într-un depozit din Bulgaria

Vezi şi: Muzeul secret Nissan-Datsun. Unde se află şi câte automobile unice adăposteşte (foto)

Vezi şi: Videoclipul zilei: Cum arată o „parcare” în valoare de peste 35 de miliarde de dolari

Cmentariile sunt închise