(video) În Marea Britanie a fost interzisă difuzarea unor reclame Land Rover în care noul Defender ar face imposibilul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Marea Britanie a fost interzisă difuzarea a două reclame marca Land Rover, în care noul Defender îşi demonstrează capacitățile, dar la un moment dat ar face imposibilul. După cum scrie CarDealer, la autoritatea locală de reglementare (Advertising Standards Authority) au parvenit plângeri pe seama faptului că publicitatea induce în eroare clienţii.

Conform inițiatorilor interdicției, senzorii de parcare din spatele unui Defender nu pot funcționa așa cum se arată în videoclip, pe marginea unei stânci. Adică, în realitate, senzorii de parcare nu pot avertiza şoferii că sunt pe cale să cadă de pe o margine abruptă.

Producătorul auto a reacționat, fiind de acord că senzorii de parcare nu ar avertiza despre un spațiu gol în spatele mașinii, dar în motivare a spus că senzorii au detectat mai degrabă bolovanii drept obstacol, iar maşinile, tehnologia şi toată scena în care s-au filmat au fost reale. ASA nu s-a arătat convinsă de explicaţie, menţionând că „nu este evident” că senzorul de parcare reacționează mai degrabă la bolovani decât la marginea stâncii.

Una dintre reclame există în continuare pe YouTube, semn că doar Marea Britanie a fost exclusă din geografia publicului şi vizualizărilor.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/