(VIDEO) În Marea Britanie au fost mobilizați şoferi din armata naţională din cauza panicii create la benzinării

Guvernul britanic a anunțat mobilizarea armatei din cauza lipsei de benzină la stațiile de alimentare, o criză cauzată de lipsa șoferilor de camioane care transportă combustibil. Ministrul Energiei din Marea Britanie Kwasi Kwarteng a scris despre acest lucru pe 28 septembrie pe Twitter.

“Șoferii de camioane ai armatei britanice au fost puși în alertă și, dacă va fi necesar, vor fi folosiți pentru livrarea combustibilului”.

 

Criza combustibilului din Marea Britanie a izbucnit pe 27 septembrie. Motivul a fost lipsa șoferilor de camioane din cauza ieșirii țării din Uniunea Europeană și un număr mare de vize de muncă anulate. Situația este complicată şi de pandemia de COVID-19, care împiedică formarea de personal nou. 

Zvonurile despre o posibilă lipsă de combustibil la stațiile de alimentare au agravat situația. Acestea au provocat panică în rândul șoferilor obișnuiți și au dus la formarea unor cozi lungi la benzinării.

Potrivit Asociației Britanice a Stațiilor de Alimentare cu Carburanţi, țara duce în prezent lipsă de aproximativ 100.000 de șoferi de camioane grele.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/