(video) In Memoriam: Se împlinesc şapte ani de când Paul Walker nu mai este printre noi

Astăzi, 30 noiembrie 2020, se împlinesc şapte ani din ziua în care şi-a pierdut viaţa actorul îndrăgit Paul Walker.

FOTO: paramountnetwork.com

Atunci, starul de la Hollywood împreună cu prietenul său Roger Rodas se întorceau de la un eveniment caritabil la volanul unui Porsche Carrera GT. La volan se afla Rodas şi într-un moment dat s-a pierdut controlul volanului.

Automobilul a fost proiectat în tulpina unui copac şi a luat foc. Nimeni nu a supravieţuit cu părere de rău.

La momentul decesului lui Paul Walker a fost filmat jumătate din filmul Fast & Furious 7, acolo unde actorul juca un rol principal.

Walker a devenit celebru datorită seriei de filme Fast and Furious care îşi are începutul în îndepărtatul an 2001. Primul său rol jucat în acest film era cel al unui poliţist – Brian O’Conner.

Paul Walker a lăsat în urma sa o fiică (în prezent în vârstă de 22 de ani), Meadow Rain, pe care a avut-o cu fosta sa prietenă Rebecca Soteros.


Vă invităm cu această ocazie să urmăriţi documentarul I am Paul Walker, produs în acest an 2018 de către reţeaua TV Paramount Network.

Cu interviuri cu cei care îl cunoșteau pe Paul, cel mai bine atât pe plan profesionist, cât și personal, folosind o arhivă vastă de clipuri cinematografice rar văzute și fotografii furnizate de familia și prietenii actorului, I Am Paul Walker explorează partea privată a vieţii lui Paul alături de o carieră de film de succes. 

Devotamentul său față de familia sa, fascinația sa pentru surfing și curse auto, pasiunea sa pentru biologia marină și rechini, dedicarea sa pentru o activitate umanitară prin ONG-ul său, Reach Out Worldwide, și iubirea sa pentru copilul său, definesc caracterul omului care a stat în spatele uneia dintre cele mai sălbatice francize de succes din toate timpurile.

Documentarul în limba engleză
https://www.youtube.com/watch?v=sFNL5DWsTe4
Documentarul în limba rusă

Între timp, videoclipul lui Wiz Khalifa creat ca un semn de aducere aminte continuă să fie vizualizat pe Youtube. Cele mai frumoase secvenţe cu Paul Walker au fost privite de peste 4.8 miliarde de oameni de pe întreaga planetă.

Comunitatea de fani îi spune: Odihneşte-te în pace, Paul Walker!

Vezi şi: Secvenţă video pierdută, cu Paul Walker, la volanul unui Nissan GT-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/