(video) Incredibil! Un șofer a lăsat 4200 de euro în torpedoul unei mașini cu lacăt deteriorat, după care s-a plâns poliţiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 21 ani, originar din Chișinău, a fost reținut pentru 72 ore după ce ar fi furat tocmai 4.200 de euro dintr-o mașină parcată pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei, în plină zi! Suspectul ar fi profitat de faptul că lacătul mașinii era deteriorat, a pătruns în interior şi a sustras din torpedou suma de bani.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, tânărul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că o parte din bani i-a cheltuit. Polițiștii au ridicat de la acesta doar 1.950 de euro, bani care au fost restituiți proprietarului.

Tânărul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Conform legislației în vigoare, suspectul riscă amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Cmentariile sunt închise