(video) Interiorul noii Mazda CX-60 va fi o experiență cu totul nouă pentru șoferi și pasageri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Niponii de la Mazda mai publică un teaser al noului CX-60, programat pentru debut în ziua de 8 martie, spunându-ne acum că SUV-ul are un interior care va fi o experienţă cu totul nouă pentru ocupanţi! Prin asta compania ţine să ofere un indiciu că modelul va juca într-o ligă premium.

Noul stil frumos și dinamic al modelului CX-60 PHEV este cea mai recentă dezvoltare a Kodo, filozofia de design a mărcii, una care dă viață mașinilor sale. Pentru acest SUV, Kodo va fi combinată cu conceptul japonez Ma, care descrie frumusețea calmă și demnă a spațiului gol, în interiorul durității noului SUV cu motor sub capotă şi tracțiune spate.

Unic pentru Mazda și înrădăcinat în patrimoniul japonez al companiei, designerii au creat un interior elegant, de înaltă calitate, care combină atât metodele tradiționale de tapiţerie şi decor, cât și noile tehnologii.

CX-60 va introduce pentru prima dată pe o Mazda ideile Kaichô – armonia care vine din amestecarea diferitelor materiale și texturi, inclusiv lemn de arțar, piele Nappa, textile japoneze și detalii cromate, și Musubu – modul unic japonez de legare a textilelor, care a fost sursa de inspirație pentru cusătura ce va ieşi în evidenţă pe planşa de bord.

Această deocamdată singură imagine a interiorului ne mai arată prezenţa unui monitor central şi a unor deflectoare de ventilație înguste pe centrul planşei de bord. Iar prizele de aer de pe marginile planşei ar fi poziţionate vertical şi sunt conectate vizual cu panourile uşilor.

Iată şi câteva fotografii spion proaspete cu modelul de serie camuflat, din care se pot vedea unele forme şi detalii exterioare precum stopurile şi terminaţiile de eşapament noi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/