(video) KIA a prezentat în capitala Indiei conceptele unor noi crossovere: Sonet şi Seltos X-Line

KIA Motors India, filiala deținută în totalitate de KIA Motors Corporation, a lansat astăzi două produse noi pentru piața din India, la salonul Auto Expo 2020 din New Delhi. Pe lângă MPV-ul premium aspirațional și sofisticat Carnival, acum adaptat pentru piața indiană, KIA a prezentat în premieră în cadrul expoziției și noul concept Sonet.

Lăsând monovolumul la o parte, scopul pentru care am publicat acest articol este de a vă arăta şi conceptul noului KIA Seltos X-Line, care a debutat la fel în India într-o formă mai apropiată de cea de serie, constituind o reinterpretare mai îndrăzneață a SUV-ului Seltos care a ajuns de curând şi în Republica Moldova. Dacă acest prototip va deveni model de serie, cu o probabilitate foarte mare să se întâmple, va putea fi comandat respectiv şi în ţara noastră.

Conceptul X-Line prezintă un design frontal mai agresiv și mai robust, cu o grilă a radiatorului futuristă. Pentru a se distinge mult mai bine, au fost făcute modificări suplimentare la barele de protecție din față și din spate.

Modelul se mai deosebește și prin adăugarea unei sigle proeminente, a unor bare pentru suportul bagajelor pe plafon și a unor elemente ale caroseriei inspirate de la automobilele de teren, pentru a oferi personalitate mașinii. Eventuala versiune de serie ar trebui să arate practic similar, doar cu mici diferenţe în ce priveşte unele elemente.

Ce ţine de al doilea concept – Sonet – dezvăluit pentru prima dată astăzi, constituie o avanpremieră a celui de-al treilea produs oferit de KIA Motors în India. Destinat unui grup demografic care este întotdeauna conectat la lumea înconjurătoare în diferite moduri, Sonet este proiectat pentru a depăși așteptările clienților în ceea ce privește stilul de viață și tehnologia.

Cu un design modern, dinamic și îndrăzneț, conceptul Sonet este echipat cu câteva funcționalități oferite în premieră în clasa sa. Acestea includ un design care va întoarce privirile, grila KIA de tip “tiger-nose”, geometria modelului grilei, luminile de zi de tip “tiger-eyeline” și semnătura de lumini ce se întinde pe toată lățimea părții posterioare.

În interior, conceptul Sonet este creat pentru un tânăr sociabil, conectat, în pas cu tehnologia. Habitaclul este dotat cu un sistem infotainment afişat pe un ecran de 10.25 inci și un sistem de navigație cu tehnologia UVO Connect, un sistem audio premium Bose și o transmisie manuală inteligentă (iMT). Conceptul KIA Sonet sugerează, de asemenea, un spațiu interior de cea mai bună calitate și anumite caracteristici oferite în premieră în clasa sa, special concepute pentru consumatorii indieni.

Conceptul Sonet este o dovadă a atenției pe care KIA o acordă inovației de produs, orientată către consumatori. Acesta constituie o avanpremieră a unui viitor SUV compact, care urmează a fi lansat în India în a doua jumătate a anului 2020. Deocamdată nu se cunoaşte dacă modelul va părăsi în viitor această ţară.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Cum s-a născut noul KIA XCeed? Designerii europeni fac nişte dezvăluiri

Grupul Hyundai a anunțat investiții de circa $35 de miliarde în maşini autonome, conectate, electrice şi chiar zburătoare

(video) Premieră: KIA Mohave a primit un al doilea facelift, deşi ai crede că este o maşină nouă

Cmentariile sunt închise