(video) Lando Norris, la un pas de a câștiga în Italia a doua cursă consecutivă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen s-a impus la limită în Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfăşurat duminică la Imola (Italia). A obținut a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de F1. Însă a fost foarte aproape de a o pierde în fața lui Lando Norris!

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Verstappen, plecat din pole position, l-a devansat cu mai puţin de o secundă pe britanicul Lando Norris. Poziţia a treia a fost ocupată de monegascul Charles Leclerc, la 7 sec 916/1000.

Câştigător al titlului mondial în ultimele trei sezoane, Max Verstappen a înregistrat a cincea sa victorie în şapte curse disputate de la debutul acestui an, consolidându-şi poziţia de lider al clasamentului general al piloţilor.

Acesta a fost al treilea succes consecutiv pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari pentru olandez, care a avut ceva emoţii în cursa de duminică. La final Lando Norris s-a apropiat ameninţător, însă Verstappen a reuşit să-şi apere poziţia de lider până la final.

Următorul Grand Prix de Formula 1 se va desfăşura în Principatul Monaco pe 26 mai.

În Clasamentul Constructorilor, top trei este format din RB (268 puncte), Ferrari (212 puncte) și McLaren (154 puncte).

Vezi și: (video) Vis împlinit! Lando Norris a reușit să câștige primul său Grand Prix de Formula 1

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise