(video) Mansory a modificat noul S 63 AMG pentru a putea prinde suta în sub trei secunde

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sedanurile de lux de înaltă performanță de la Mercedes-AMG, care sunt transferate în ultima perioadă pe sisteme de propulsie hibride, continuă să ofere baza perfectă pentru tuning-ul integrat a clasei de top absolut și continuă să genereze o cerere mare în rândul clienților din întreaga lume.

Tocmai din acest motiv, Mansory a luat noul Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE și l-a personalizat, ca parte a unei conversii complete, pentru a face unul dintre cele mai exclusiviste și puternice vehicule din gama Mercedes-AMG mult mai de dorit.

Bodykitul pe care l-a primit nu are forme alese aleatoriu. Atelierul german de tuning optimizează în paralel și aerodinamica mașinii, ceea ce rezultă în valori mai mari a forței de apăsare pentru performanțe mai bune în viraje dinamice.

Partea frontală este reproiectată cu un șorț complet nou, care include un splitter integrat și aripi laterale din carbon. Capota ultra-ușoară din carbon are prize suplimentare de aerisire tip NACA. Pe flancuri, pragurile laterale marcante din carbon integral asigură continuarea limbajului de design și face automobilul să arate mai lat, dar și mai scund.

Pentru a crește forța de apăsare pe puntea spate, inginerii au dezvoltat un nou spoiler din carbon. Șorțul posterior include un difuzor și terminațiile custom ale noului sistem sport de evacuare a gazelor de eșapament. Lumina de frână centrală poate fi eliminată. Numeroase alte componente sunt la fel din fibră de carbon, cum ar fi spoilerul de acoperiș, corpurile oglinzilor retrovizoare și ornamentele pentru admisia de aer din grila de radiator.

Sedanul din imagini folosește jante din aliaj forjat de model „FD.15”, realizate in-house de Mansory, în dimensiuni 9×22 inchi (față) și 10.5×22 inchi (spate). Sunt acoperite cu anvelope de performanță de mărimea 265/35 R22 și 305/30 R22.

Sub capotă s-a intervenit doar la modificarea motorului cu ardere internă, fără implicarea în suplimentul său electric. Drept rezultat, puterea totală a sistemului hibrid a crescut de la 802 la 880 CP, iar cuplul de la 1.430 la 1.490 Nm. Cu forțele actualizate este capabilă să realizeze 0-100 km/h în 2.8 secunde (-0.5 s), iar viteza maximă este setată la 320 km/h (la mașina din fabrică opțional se poate impune una de 290 km/h).

După cum se obișnuiește cu fiecare conversie completă, interiorului i se acordă, de asemenea, o importanță deosebită și o mare atenție. În funcție de dorințele clientului, întregul interior este complet retapițat cu cea mai fină piele pe fiecare componentă imaginabilă. În plus, toate cusăturile pot fi modificate în culori individuale, cum ar fi cele ale vopselei exterioare. Diverse incrustații de carbon, un volan sport din piele și carbon, covorașe de calitate și un set de pedale din aluminiu, printre altele – toate cu sigle discrete MANSORY – completează rafinamentul interiorului.

Prețul mașinii cu modificările incluse este deocamdată necunoscut.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise