(video) Maserati a adaptat sedanul Ghibli pentru gama de modele a anului 2017

Compania italiană Maserati a anunţat zilele trecute că a adăugat mai multă putere motorului de bază pe benzină şi a extins lista de dotări a sedanului Ghibli.

Mai mult, autoturismul de producţie italiană poate fi comandat acum cu două noi pachete stilistice.

https://youtu.be/S6lvyY_3BUM

Maşina de dimensiuni medii Maserati Ghibli a fost prezentată în anul 2013 şi poziţionată atunci în calitate de sedan business. Acum însă, italienii din Bologna au decis să actualizeze automobilul pentru gama de modele a anului 2017.

Această realizare nu poate fi numită un facelift, însă designul exterior al modelului poate fi schimbat datorită pachetelor Luxury şi Sport. La comandată există şi două pachete care adaugă elemente din fibră de carbon.

Sub capotă, Maserati Ghibli 2017 a primit un motor V6 twin-turbo cu un volum de 3.0 litri mai puternic. Datorită celor 20 de cai suplimetari, puterea a crescut până la 350 CP. Cuplul maxim este de 500 Nm.

Amintim că în Europa motorul de bază îi este considerat cel turbodiesel cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri, care poate genera 250 sau 275 CP. Versiunile de top pun la dispoziţie motoare pe benzină, Ghibli S şi Ghibli S Q4, care produc 410 CP şi 550 Nm.

Viteza maximă au automobilul cu 350 de cai a crescut până la 267 km/h, datorită surplusului de putere.

În habitaclu, sedanul a primit un panou de bord şi un sistem infotainment actualizat. Ultimul suportă acum interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto.

Puţin a fost modificată şi partea inferioară a consolei centrale. Printre noutăţi se numără apariţia unui buton care se roteşte pentru a regla volumul sau alte funcţii ale sistemului afişat pe un ecran de 8.4 inci.

Şi lista de sisteme de siguranţă a devenit mai bogată cu: un cruise control adaptiv, sistem de avertizare a ieşirii de pe bandă, sistem de avertizare în cazul unei coliziuni frontale, sistem de frânare automată, etc.

În Italia, preţul unui Maserati Ghibli începe de la 68.803 euro.

Maserati Ghibli Sport Pack

Maserati Ghibli Luxury Pack

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/