(video) Maşina pe care Jeremy Clarkson regretă cel mai mult că a vândut-o, cu aproximativ 75.000 de lei

Într-o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri cu Jeremy Clarkson, moderatorul The Grand Tour a dezvăluit maşina pe care regretă cele mai mult că a vândut-o. Este vorba despre un rar BMW 3.0 CSL din anii 1970.

https://youtu.be/lKdY1OoCZ4U

Când a fost întrebat despre cea mai gravă decizie a sa de a cumpăra sau vinde o mașină, Clarkson a răspuns că nu a cumpărat niciodată o mașină care nu-i plăcea. Cu toate acestea, odată ce a vândut un BMW rar cu două uși pentru o sumă modestă (cu doar 3.000 de lire sterline), faimosul expert auto britanic a numit (acum) acest act drept idiotism pur.

Modelul 3.0 CSL a fost lansat în calitate de maşină stradală pentru că aceasta era una dintre condiţiile pentru a putea participa cu versiunea E9 de curse în Campionatul European de Turisme (ETCC).

Producția i-a început în 1972, iar tirajul a fost limitat la doar 1.265 de exemplare (167 dintre care cu un Racing Kit). Astăzi, aceste mașini sunt vândute la licitații pentru sute de mii de euro sau dolari.

În același videoclip, Clarkson a răspuns la întrebarea despre mașina sa preferată dintre cele care nu aparțin segmentului sport şi supercar. El a numit Bentley Continental GT și Range Rover Vogue.

De asemenea, a ţinut să menţioneze că nu-şi va cumpăra niciodată o mașină electrică și, atunci când a fost întrebat despre cel mai supra apreciat automobil de pe piață, el a răspuns cu o doză bună de umor: “Oricine îi aparține lui James May”.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-actorul-robert-downey-jr-a-ales-atelierul-speedkore-pentru-a-restaura-si-modifica-un-bmw-e9/

Cmentariile sunt închise