(video) Max Verstappen a adus echipei sale cel mai rapid titlu de constructori din istoria Formula 1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Olandezul Max Verstappen a câştigat şi Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfăşurat duminică dimineaţa pe circuitul de la Suzuka. La finalul acestei etape, echipa sa şi-a asigurat titlul mondial la constructori pentru al doilea sezon consecutiv.

Verstappen s-a impus în faţa britanicului Lando Norris şi a australianului Oscar Piastri, cei doi piloţi de la McLaren, obţinând a 13-a sa victorie în 16 curse disputate de la debutul sezonului 2023.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Plecat din pole position, pilotul batav a dominat de la un capăt la altul cursa niponă, marcată de mai multe acroşaje în momentul startului.

În vârstă de 25 de ani, Max Verstappen va avea o primă şansă să cucerească cel de-al treilea său titlu consecutiv de campion mondial la următorul Mare Premiu, care se va desfășura pe 8 octombrie în Qatar.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise