(video) McLaren amână premiera noului GT cu o săptămână şi ne incită printr-un nou teaser

(update 07.05.2019) Nu astăzi are loc premiera unui nou McLaren aşa cum am aflat anterior. Compania a ţinut astăzi să arate un teaser cu formele descoperite ale noului automobil numit GT. Prezentarea cu toate detaliile va avea loc însă în ziua de 15 mai.

Poziționat alături de McLaren Sports Series și Super Series, noul McLaren GT este gata să redefinească regulile segmentului Grand Tourer, introducând atribute noi de inginerie şi dinamică, alături de materiale de înaltă calitate și un confort excepțional.


(03.04.2019) McLaren se pregăteşte să ne arate ce înseamnă cu adevărat un Grand Tourer. Premieră pe 7 mai

McLaren promite să redefinească regulile de Grand Touring atunci când va lansa propria interpretare a ceea ce înseamnă un automobil de tip Grand Tourer, lucru care se va întâmpla peste cinci săptămâni. Premiera unui nou supercar va avea loc în ziua de 7 mai 2019.

Nici numele mașinii și nici designul său final nu au fost dezvăluite deocamdată. Aceasta ne este prezentată deocamdată doar în câteva fotografii, având o caroserie complet camuflată. Mike Flewitt, şeful McLaren Automotive, a confirmat că va fi o mașină elegantă, frumoasă și cu o eleganță îndrăzneaţă, una care va păstra filosofia McLaren în fiecare detaliu estetic. Interiorul se va simți spațios, ordonat și modern, fiind utilizate doar materiale autentice de înaltă calitate.

El a promis, de asemenea, că acest McLaren al Grand Tourers-urilor va fi cea mai practică maşină cu motor montat central. Mai mult, a ţinut să menţioneze că nu va face parte din nicio familie existentă (Sport, Super sau Ultimate Series), ci va fi un model unic.

“Al patrulea McLaren care va fi introdus în cadrul planului de afaceri Track25 va fi un Grand Tourer în interpretarea noastră. Aceasta va fi o mașină care combină nivelele de competiție a performanței cu capacitatea de a traversa chiar un continent, toate într-un corp frumos şi uşor. Este o mașină care a fost proiectată pentru deplasări pe distanţe si una care va oferi, de asemenea, confortul și spațiul așteptat de la un vehicul Grand Tourer, dar cu un nivel de agilitate niciodată experimentat înainte în acest segment. În plus, va fi cel mai uşor GT şi va avea cel mai bun raport de putere-greutate, caracteristici care îl vor face unul dintre cele mai rapide din segment. În plus, acesta va fi singurul Grand Tourer care îşi va împărtăși ADN-ul său McLaren Speedtail“, a declarat Mike Flewitt.

Mai nou, McLaren a eliminat formele care schimbau unghiurile caroseriei şi panourile suplimentare de pe corp, utilizate anterior pentru a ascunde forma reală a maşinii. Designul elegant al acesteia poate fi acum perceput mai bine, deși rămâne acoperită cu folii camuflante pe care scrie că modelul va sparge regulile sau tradiţia automobilelor din acest segment, sugerând că va impune altele noi.

Aplicarea camuflajului va permite, de asemenea, echipei de dezvoltare să intre într-o etapă finală a programului de evaluare extins, care a cuprins deja mii de kilometri în climat cald şi rece din întreaga lume. Maşina și-a dovedit capacitatea de a acoperi distanțe lungi în confort suprem, dar întotdeauna a avut o caroserie cu panouri adiţionale.

Acum că acestea au fost eliminate, echipa de dezvoltare va derula mai multe teste de validare, inclusiv un sprint pe o distanţă de 1.600 de km la baza McLaren de lângă Barcelona, Spania, şi apoi la centrul tehnologic McLaren din Woking, Marea Britanie. Testele au loc atât cu doi pasageri la bord, cât şi cu toate compartimentele pentru bagaje pline.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/