(video) Mii de exemplare Ford Bronco stau sub cerul liber în Michigan. Sunt ale clienţilor, dar nu pot fi încă livrate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale şi chiar triste vin de la uzina Ford din Michigan. Acolo, în aer liber, s-au acumulat câteva mii de exemplare ale modelului Bronco de nouă generaţie.

Acestea sunt mașini care nu sunt făcute cap-coadă şi nu pot fi asamblate 100% din cauza întreruperii furnizării de componente electronice de la subcontractanții Ford, care la rândul lor nu le-au primit la timp de la producători din cauza deficitului global de semiconductori.

Majoritatea acestora sunt realizate conform comenzilor preliminare şi preplătite ale cumpărătorilor, înregistrate în urmă cu mai bine de un an, scrie autoblog.com.

Conform imaginilor, toate maşinile nu sunt acoperite cu nimic şi au existat zile când au stat sub o cantitate considerabilă de zăpadă. Asta înseamnă că un impact negativ al umidității există asupra corpurilor chiar înainte ca mașinile să ajungă la cumpărători și să înceapă să fie conduse pe drumuri.

Cumpărătorii de Bronco intervievați de Automotive News au declarat că unora dintre ei li s-a amânat de mai multe ori data livrării. De cealaltă parte Ford susține că în termen de 90 de zile, odată cu sosirea pieselor lipsă, vor “împacheta” toate mașinile acumulate în parcare și le vor trimite cumpărătorilor.

Amintim că noul Bronco a provocat o agitație pe piața nord-americană cu mult înainte de începerea producției în iunie 2021. Designul retro expresiv, construcția solidă, agregate verificate în timp, o gamă largă de versiuni, posibilitatea de personalizare a mașinii și, desigur, o campanie publicitară la scară largă sunt motivele pentru care acest model a devenit un hit al vânzărilor.

În SUA, cozile de cumpărători pentru acest model ajung la un an. Starea lucrurilor la 30 august 2021 a arătat că Ford a primit peste 125.000 de comenzi pentru Bronco, în timp ce un număr total de cel puţin 190.000 de oameni au plasat rezervări rambursabile în valoare de 100 de dolari!

Cmentariile sunt închise