(video) Momente unice! Admiră o coloană de maşini formată din toate generaţiile Porsche 911

Comunitatea Porsche din Thailanda împreună cu producătorul german au realizat un nou filmuleţ frumos, de această dată de promovare a noii generaţii 911. Sportiva germană a făcut parte dintr-o coloană de maşini compusă din câte un exemplar din toate generaţiile modelului.

Toate au călătorit de-a lungul coastei de sud a statului asiatic, iar prezenţa lor s-a combinat de minune cu peisajele naturii.

Amintim că primul, clasicul 911, a fost lansat 56 ani în urmă, în 1963. De atunci, modelul a apărut deja opt generații și designerii au reușit să-i păstreze formele recunoscute – mașina a fost modernizată și rafinată cu timpul, dar chiar și ultima, a opta generație, a păstrat caracteristicile cheie ale celei originale.

Noua generație a fost introdusă oficial în noiembrie anul trecut. Maşina sport a fost creată aproape de la zero și a primit, de asemenea, nişte motoare boxer supra alimentate îmbunătăţite, cuplate la o nouă cutie de viteze robotizată cu opt trepte şi dublu ambreiaj. Noile Carrera S și Carrera 4S sunt cu 30 de CP mai puternice decât cele din a șaptea generație și acum produc 450 cai putere.

În plus, noul venit a primit un mod special Wet, care recunoaște drumul umed și ajută conducătorul auto să manipuleze/ajusteze automobilul corect. Pe a opta generație 911 debutează în premieră şi un sistem Night Vision, dar şi unul de navigaţie online care poate funcţiona inclusiv pe baza informaţiilor primite de la alte maşini de pe drum.

Noul Porsche 911 poate fi deja comandat în Moldova.

Vezi neapărat:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/