(video) Momentul când o maşină alimentată cu metan explodează în staţie. Şoferul se afla la casa de marcat

Un Renault Logan a explodat la propriu într-o staţie de alimentare din oraşul Meleuz din regiunea Başkiria, Federaţia Rusă. În timpul incidentului, șoferul se afla la casa de marcat pentru a achita contravaloarea combustibilului şi bine că s-a aflat la o distanţă sigură. Altcineva nimeni nu a fost rănit.

“Potrivit informațiilor preliminare, rezervorul de gaz (metan) din portbagaj ar fi explodat în timpul alimentării sale. Explozia nu a provocat un incendiu, astfel încât nici pompierii, nici medici de la salvare nu au fost solicitaţi la faţa locului”, a declarat serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situații de Urgență, subdiviziunea din Başkiria.

Circumstanţele exacte ale producerii incidentului urmează a fi stabilite de către specialişti. Din păcate automobilul nu mai poate fi reparat sau restaurat.

https://www.liveleak.com/e/C6yPi_1580657468

FOTO: abw.by
FOTO: abw.by
FOTO: abw.by

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-pericolul-instalatiilor-de-gaz-un-taximetru-a-explodat-intr-o-statie-peco-din-chisinau/

https://autoblog.md/video-dorit-sa-verifice-cu-ajutorul-unei-brichete-daca-si-umplut-rezervorul-masinii-vezi-ce-urmat/

(foto) Un şofer a fost la un pas de a provoca o explozie la o staţie PECO din sectorul Ciocana

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/