(video) Moscova: A fost la un pas să cadă de la înălţime, însă maşina i-a rămas blocată în peretele parcării

Un accident auto mai neobișnuit, de care nu prea vezi să se întâmple zilnic, a avut loc la Moscova în noaptea zilei de astăzi. Conducătorul unui Porsche Macan a fost la un pas să cadă de la înălţime cu tot cu maşină!

S-a întâmplat la etajul patru al parcării cu mai multe nivele care face parte din complexul rezidenţial River Park. SUV-ul a străpuns peretele subţire şi a rămas acolo blocat, partea-i frontală atârnând în afară cu tot cu roţi. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Mașina aparține fostului jucător al clubului de hochei Neftehimik Denis Kazionov, conform presei ruse. Toate circumstanțele incidentului sunt cercetate de autorităţile competente.

“Da, e mașina mea. Eram împreună cu familia: eu, soția mea și copilul pe bancheta din spate. Mă parcam. Aici parcarea e de tip deschisă pe toate laturile în afară de una. Doar una are un perete. În general vorbind maşinile stau în frig. M-am apropiat de locul ales, am început să încetinesc înainte de a întoarce volanul şi a intra pe locul de parcare, însă nu s-a întâmplat nimic. Podeaua aici e netedă, din beton, ca în mall-uri. Și mai era acoperită cu un strat subţire de zăpadă. Am încercat să încetinesc, însă maşina pur şi simplu a alunecat. Astfel am ajuns în zid. Sunt într-un șoc incredibil”, a declarat Denis Kazionov pentru sports.ru

https://youtu.be/AReKptcnsTc

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/