(video) München 2021: Premieră – Noul Concept Mercedes-Maybach EQS

În cadrul Mercedes Media Night, care s-a desfăşurat duminică seara înaintea startului Salonului Auto Internaţional de la München, Mercedes-Benz a mai prezentat un concept care arată două viitoare modele dintr-o lovitură.

Noul Concept Mercedes-Maybach EQS este menit să arate formele viitorul model EQS SUV, dar şi versiunea sa de lux preparată sub marca Mercedes-Maybach, care va fi de facto primul model electric al brandului.

Caracteristici cheie:

  • Se poate observa cu ochiul liber că formele viitorului SUV electric vor fi la maximum rotunjite pentru a spori aerodinamica şi pentru ca, în timpul deplasărilor, nimic să nu constituie un obstacol în calea curenţilor de aer.
  • Conceptul mai dispune de nişte jante aerodinamice de 24 de inci, iar cu ocazia debutului său putem vedea cum va arăta grila de radiator tipică pentru modelele Mercedes-Maybach, reinterpretată pentru cele electrice. Aceasta nu este pe bază de LED-uri, ci conţine sub un panou din sticlă lame verticale din metal autentic!
  • În spatele portierelor, care sunt acţionate electric, se află un habitaclu dedicat doar pentru patru pasageri. Fără să mai menţionăm, este clar de la sine că pentru decor se folosesc doar materiale premium de calitate superioară.
  • Planşa de bord este dominată de MBUX Hyperscreen, însă grafica afişată este una dedicată modelelor Mercedes-Maybach. Volanul a fost preluat de la VISION EQS.
  • Mai aflăm că la baza maşinii stă şi va sta platforma MEA (Modular Electric Architecture), fără alte detalii deocamdată.

Noul Mercedes-Benz EQS SUV va fi prezentat până la sfârşitul lui 2022 şi va avea o autonomie de circa 600 km. Ulterior va urma modelul de serie pe baza acestui concept.

Evenimentul de prezentare în reluare:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/