(video) Ministrul MAI, Pavel Voicu: “Niciunul dintre șoferii care se întreceau pe Ștefan cel Mare nu își recunoaște vina”

Ministrul MAI, Pavel Voicu, a menţionat de curând în cadrul unei emisiuni televizate de la postul N4, câteva detalii mai neobişnuite, legate de accidentul care s-a produs acum câteva zile în centrul capitalei şi în urma căruia au decedat două persoane.

Oficialul a făcut referire la unele persoane implicate în tot ceea ce s-a întâmplat, mai exact la şoferul care s-ar face vinovat de producerea impactului dezastruos, dar şi al doilea care gonea după el.

Deşi anterior poliţia a declarat că şoferul cu pricina, de la volanul automobilului Audi S8, sancţionat anterior de şase ori, care în opinia oamenilor de rând se face vinovat de cele întâmplate, nu doreşte să colaboreze cu anchetatorii, ministrul a fost întrebat din nou dacă nu cumva tipul s-a răzgândit între timp.

“Ancheta a stabilit că acesta participa într-o cursă auto pe străzile oraşului, alături de un automobil BMW, al cărui şofer la fel a fost identificat. Nu colaborează cu autorităţile nici unul, nici altul. Mai mult, persoana bănuită de producerea accidentului, care în consecință s-a soldat cu două decese, a încercat să spună că la volan de fapt nu se afla el, ci o altă persoană care a părăsit locul accidentului, însă toate acţiunile lui sunt întărite prin material probant. Avem toate probele necesare pentru ca acest criminal să fie tras la răspundere penală”, a spus Voicu.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-prima-fotografie-cu-masinile-implicate-in-accidentul-teribil-ce-a-ramas-din-ele/
https://autoblog.md/foto-gest-demn-de-respect-mai-multi-taximetristi-s-au-adunat-la-fata-locului-accidentului-din-centrul-capitalei/
https://autoblog.md/cu-ce-viteza-ar-fi-trecut-la-rosu-vinovatul-accidentului-din-centrul-chisinaului/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/