(video) Natura nu face diferenţa dintre maşini. Vezi cum un S-Class este lovit nemilos de grindină

Nu doar în Moldova se întâmplă să aibă loc ploi puternice cu descărcări electrice şi grindină, însă comparativ cu intemperiile care au loc în alte ţări cele de la noi pot fi calificate încă slabe, uşoare. De curând am primit un filmuleţ la adresa redacţiei noaste din care putem observa ce s-a năpustit asupra unui stat american.

Imaginile ne arată cum un Mercedes-Benz S-Class W222 este lovit nemilos de bucăţi de gheaţă, în timp ce proprietarul, luat pe neprins de veste, nu a mai putut face nimic în faţa naturii. Chiar dacă sedanul stătea în faţa unui garaj, acesta nu mai putea fi adăpostit pentru că încăperea era deja ocupată.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, pagubele sunt estimate la aproximativ 10.000 de euro, bani care vor fi necesari în vederea restaurării caroseriei şi a altor părţi componente.

În context menţionăm că de la începutul acestei săptămâni, meteorologii de la Chişinău au emis zilnic Coduri Galbene de instabilitate atmosferică. Nici ziua de astăzi nu este o excepţie, o nouă avertizare fiind în vigoare de la ora 10:00 pe întreg teritoriul ţării.

Astfel, dacă doriţi să evitaţi probleme similare, urmăriţi prognozele meteo şi aveţi grijă unde vă lăsaţi automobilele.

Vezi şi: (video) Prăpăd în România. Bucăţi de grindină mai mari decât nucile au căzut peste sute de maşini

Vezi şi: (foto/video) Turcii şi-au scos covoarele şi scaunele din casă pentru a-şi proteja maşinile de grindină

Vezi şi: (video) Mai preţioase decât sănătatea. Iată cum îşi protejează unii ruşi maşinile de grindină

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise