(video) Nebunie pe un circuit din Danemarca: 11 piloţi au pierdut controlul maşinilor în una şi aceeaşi curbă

Accident în lanţ în autosport cum nu aţi mai văzut. În timpul unei curse a cupei Citroen DS3 din oraşul Silkeborg din Danemarca, 11 piloți dintr-un total de 16 nu a reușit să-şi controleze maşinile și au zburat de pe pistă practic unul după altul în unul şi același viraj.

https://www.youtube.com/watch?v=G_zvUiEeF2Q

Potrivit informaţiilor, în al şaselea tur al competiţiei a început brusc o ploaie torenţială şi din cauza acesteia aproape toți piloții nu au putut aborda cu precizie o curbă. Toate automobilele erau echipate cu slick-uri şi au putut să treacă pe la boxe pentru a fi echipate cu nişte cauciucuri de ploaie doar după ce aproape finisau turul.

Ca rezultat, în una şi aceeaşi curbă, 11 piloți au fost duşi în afara pistei din cauza acvaplanării, fără să mai poată face nimic. Majoritatea s-au ciocnit unii cu alții, dar și cu barierele după care stătea publicul, chiar şi răsturnându-se. Doar cinci participanți la competiţie au scăpat teferi după ce au aflat ce se întâmplă şi au redus viteza.

Cu toate acestea, doar un singur pilot a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Ceilalţi zece participanți au rămas nevătămați.

Vezi şi: (video) Accident în lanţ într-o cursă din WTCR. Din 25 de maşini, aproape toate avariate în primul tur

Vezi şi: (video) Carambol masiv chiar în primul tur al unei curse: 16 maşini au fost avariate

Vezi şi: (video) Accident în NASCAR cu 21 maşini din 40, cu doar zece tururi înainte de finalul cursei

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/