(video) No comment: Lângă Tohatin a fost filmat un bărbat care se deplasa pe acoperişul unui S-Class Coupe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale au apărut acum câteva ore în spaţiul online. Un martor ocular a surprins în seara zilei de ieri, pe traseul care leagă localitățile Tohatin de Budeşti, din apropierea capitalei, cum un bărbat se deplasa pe acoperişul unui scump Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Ce s-a întâmplat sau care a fost motivul pentru care tipul a urcat pe maşină nu este clar, însă viteza automobilului era în jurul a 90 de km/h şi încă a fost angajat într-o depăşire, conform celor spuse de autorul filmării!

Cert este că un alt martor afirmă că acelaşi automobil a fost văzut rulând pe contrasens pe strada Vadul lui Vodă, iar la intersecția cu strada Nicolae Milescu Spătaru a trecut peste linia dublă continuă şi la culoarea roşie a semaforului, sub camera de supraveghere.

VIDEO: facebook.com/alina.litvyakova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/