(video) No comment: Momentul unui accident matinal banal, produs în sectorul Buiucani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă zi de luni. Ultima din iunie 2023. Însă nici aceasta “nu a dorit” să intre în istorie, măcar prima parte a zilei, fără producerea vreunui accident rutier în capitala noastră iubită.

Oameni buni, dragi şoferi! Fiţi mai atenţi în trafic! Nu merită graba şi nici nu merită încălcarea unor reguli de circulaţie elementare! Vă îndemnăm să vă gândiți la aceste lucruri ori de câte ori vă părăsiţi locuinţele şi urcaţi la volan pentru a porni la drum!

Siguranţa are prioritate! Cu gânduri bune, echipa AutoBlog.MD!

VIDEO: facebook.com/domenic.cojocari

Conform datelor Poliţiei Capitalei, accidentul dintre Honda şi Renault a fost înregistrat, semn că şoferii nu au decis să apeleze la procedura de constatare amiabilă. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Dar circumstanțele producerii accidentului rutier şi care dintre ei se face vinovat urmează să se stabilească.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise