(video) No comment: Un șofer, tras pe dreapta de o mașină cu girofar pentru a i se cere o ”vizitkă”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Abuz de serviciu în toată regula? Imagini virale au apărut în spațiul online, acestea arătând cum șoferul unei mașini cu girofar și inscripția Servicii Pază a MAI a tras pe dreapta un ”muritor de rând”. Data și locul evenimentului nu se cunosc exact.

Cert însă este ce a urmat după oprire. Angajatul MAI, în timpul orelor de serviciu, s-a apropiat să ceară o… carte de vizită! Pulsmedia.md crede că bărbatul în uniformă s-ar fi arătat interesat de publicitatea de pe mașina oprită.

VIDEO: pulsmedia.md

Amintim că, potrivit celei mai actuale ediții a RCR, conducătorul de vehicul este obligat să oprească imediat vehiculul doar la semnalul:

  • agentului de circulație (poliţistul, agentul de cale ferată, angajatul serviciilor de întreţinere a drumurilor, persoana de gardă la bacul de transbordare);
  • polițistului;
  • membrului echipei mobile a Poliţiei de Frontieră;
  • ofiţerului echipei mobile a Serviciului Vamal;
  • nevăzătorului care traversează strada în orice loc (la semnul dat prin ridicarea bastonului alb);
  • colaboratorilor abilitați cu funcţii de control în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane.

Vezi și: (foto) Mașinile, de care unor şoferi moldoveni le este frică mai mult decât de cele ale poliţiei, au primit girofaruri

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise