(video) Noile Mercedes-Benz A 250 şi G 500 au primit tuning de la atelierul Lorinser

Chiar şi fără tuning, noua generaţie Mercedes-Benz A-Class hatchback este deja o mașină compactă cu o mulțime de gene sportive. Automobilul este “perfect pentru o ediţie specială”, în opinia atelierului german Lorinser, care cred că seria W 177 este punctul de plecare ideal pentru o ediție limitată de 25 de exemplare bazate pe modelul A 250.

Proiectul companiei din Waiblingen presupune mai întâi instalarea unor noi bare de protecţie reproiectate, cu ataşamente care îi oferă maşinii un aspect absolut inconfundabil. În partea frontală avem noi aripioare şi un splitter cu mai multe lame ce împart fluxul de aer în câteva canale.

Partea posterioară este completată de un difuzor nou, element în care sunt integrate şi noile terminaţii duble ale noului eşapament sport din oţel inoxidabil.

Elementele aerodinamice costă în total 1.910 euro, iar eşapamentul alţi 1.090 de euro. Dar asta nu este tot!

Pentru hatchback au fost făcute şi noi jante din aliaj uşor, numite RS8, care combină stabilitatea maximă cu o greutate excepţional de redusă. Acestea sunt făcute în stilul unor turbine şi au o culoare verzuie.

Prin reducerea masei nesuspendate, roțile reacționează chiar cu mai multă agilitate și răspund exact la fiecare comandă de direcție, chiar și sub cele mai extreme sarcini. Jantele vin în pereche cu anvelope de înaltă performanță de la partenerii Continental, toate în dimensiuni 225/40 R19.

Dacă interiorul nu a fost atins, atunci s-a deschis capota. Prin intermediul unei reprogramări a unităţii electronice de control a motorului (ECU), puterea motorului turbo cu patru cilindri a crescut de la 224 la 258 CP, iar cuplul de la 350 la 420 de Nm. Care sunt noile caracteristici dinamice nu s-a anunţat, precum şi costul acestor modificări.

Vezi şi: (video) Brabus a început să modifice noul Mercedes-Benz A-Class. Iată primul rezultat

A doua maşină pentru care au fost pregătite lucrări de modificare este noua generaţie Mercedes-Benz G-Class. Atelierul a luat un G 500 şi l-a făcut asemănător unui G 63 AMG. Conversia include o nouă grilă a radiatorului, o nouă capotă, noi bare de protecţie, noi praguri, un nou spoiler şi chiar un nou suport pentru roata de rezervă.

Roţile sunt oferite fie cu jante din aliaj de aluminiu RS10s de 23 de inci care sunt acoperite cu anvelope Continental SportContact 6 cu mărimi 295/35 R23, fie jante din aliaj uşor RS9 cu cinci spiţe triple şi care măsoară 22 de inci (295/40 R22). Primele costă 1.150 de euro bucata, iar cele mai mici 610 euro bucata.

Apropo, dacă toate părţile noi ale caroseriei costă 8.750 de euro, atunci pentru alţi 4.200 de euro se mai pune la dispoziţie un eşapament sport din oţel inoxidabil, cu terminaţii noi scoase pe lateral, la fel ca pe un G 63 AMG original.

Pentru a aduce experiența unui automobil Lorinser modificat direct clientului, experţii sunt gata să se implice în mod cuprinzător şi la interior. La cerere, proprietarul unei astfel de maşini poate combina tapiţerii din piele cu diverse tipuri de lemn, vopsele sau inserţii din fibră de carbon. Pedalele şi covoraşele cu embleme Lorinser vor completa aspectul.

Evident există şi un power kit pentru acest SUV. Împreună cu eşapamentul sport menţionat şi un ECU reprogramat, puterea motorului V8 biturbo de 4.0 litri, care produce din uzină 422 cai putere și 610 Nm de cuplu, creşte până la 500 CP şi 730 Nm de cuplu. În acest caz, caracteristicile dinamice s-au schimbat doar spre bine.

https://www.youtube.com/watch?v=VkYjirHBCSE

Vezi şi: (foto) 500 CP şi 710 Nm! Noul Gelandewagen primeşte primul program de tuning de la Brabus

Vezi şi: (video) Noul Brabus 700 Widestar – un off-roader exclusiv făcut pe baza noului Mercedes-AMG G 63

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/