(video) Noul Defender a ajuns la Chişinău! Primele imagini cu mașina care se prezintă de mâine în showroomul Land Rover

Noul Land Rover Defender se prezintă deja de mâine la Chişinău! SUV-ul, care a cucerit deja inimi şi a creat senzaţie în comunităţile amatorilor de off-road din toată lumea, va putea fi văzut şi atins de către toţi cei care l-au aşteptat cu sufletul la gură.

Cu această ocazie specială, centrul auto Jaguar Land Rover de pe Calea Ieşilor 14/1 te invită la Ziua Ușilor Deschise, în perioada 11-13 martie, pentru a admira maşina şi pentru a te ajuta să-ţi faci rost de una dacă o vei îndrăgi.

Встречайте! Новый Land Rover Defender в Дни Открытх Дверей с 11 по 13 марта в Кишиневе, в автоцентре Land Rover по адресу Каля Ешилор 14/1
Faceti cunostinta – Noul Land Rover Defender!
Ziua Usilor Deschise 11-13 martie in centrul auto Land Rover de pe Calea Iesilor14/1

Posted by Land Rover Moldova on Monday, March 2, 2020

Exemplarul expus în showroom este un SUV cu cinci uși Defender 110 First Edition în culoare Indus Silver și pachet de accesorii Explorer, ceea ce înseamnă că este dotat cu toate necesarele pentru escapade în off-road!

Din acesta fac parte: un portbagaj de plafon Expedition (cu o capacitate de până la 132 kg), suport exterior pentru bagaje montat pe partea dreaptă laterală (volum de 24 litri, cu lacăt și impermeabil), un snorkel pe montantul A din stânga pentru o mai bună admisie a aerului, siglă neagră mat pe capotă, elemente de protecție pe aripi, aparătoare de noroi clasice pentru toate roțile și o husă pentru roata de rezervă.

Suplimentar, acest pachet poate fi îmbunătățit cu: scut frontal pentru o mai bună protecție a motorului, praguri laterale fixe (cum sunt și în cazul exemplarului expus în showroom) ori în loc niște bare laterale lucioase sau chiar niște praguri retractabile acționate electric la deschiderea ușilor, covorașe din cauciuc (inclusiv în portbagaj), dar și o scară retractabilă pentru acces la plafon montată pe partea stângă laterală.

Noul Defender este o maşină deosebită pentru că integrează patru calităţi importante într-un singur ambalaj. Disponibil în două variante de caroserie, cu trei sau cinci uşi, modelul se remarcă prin:

  • Durabilitate – Utilizează cele mai rezistente materiale pentru că a fost testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.
  • Capabilitate – Un spirit capabil. Modelul Defender poate face faţă condițiilor de deplasare extreme şi este de încredere în toate situaţiile, de la jungla urbana, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate.
  • Design – Are un design cu o integritate de necontestat. Şi calități de neegalat, multe dintre care vor fi neapărat moştenite de viitoare modele din gama Land Rover.
  • Conectivitate – Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

Noul Defender în curând în Moldova

Land Rover renaște legenda!
Noul Defender în curând în Moldova

Posted by Land Rover Moldova on Wednesday, February 26, 2020

Până vei hotărî să mergi să vezi noul Defender la Chişinău, te invităm să-l explorezi în detalii şi chiar să îl configurezi AICI, dar şi să urmăreşti primele noastre impresii despre model într-un reportaj video alături de o galerie foto cuprinzătoare:

FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Inginerul-şef Land Rover a arătat cum şi pe unde poate fi condus noul Defender

(video) CES 2020: Premieră – Noul Land Rover Defender, prima maşină dual e-SIM din lume

https://autoblog.md/noul-aston-martin-valhalla-va-fi-una-din-cele-trei-masini-pe-care-le-va-conduce-agentul-007-in-noul-film/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/