(video) Noul Mansory Venatus este mai mult decât ceea ce n-a putut face Lamborghini

Este posibil de a forma şi mai multe unghiuri pe caroseria unui Lamborghini Urus? Răspunsul este un mare DA şi vine din partea atelierului german Mansory, care a pregătit un program de tuning extrem pentru SUV-ul făcut în Italia, unul ca la nimeni deocamdată.

Proiectul se numeşte Venatus, iar la Salonul Auto de la Geneva a debutat în premieră într-o ediţie limitată la un singur exemplar, creat la comandă. Rezultatul este o schimbare de look care va atrage orice privire!

Deocamdată, programul de tuning este limitat la o serie de modificări exterioare şi interioare, urmând ca un power kit pe bază de chip tuning să fie lansat mai târziu. Aşadar, acest super SUV de la Mansory dispune de un nou bodykit, compus din noi bare de protecţie, noi aripi, noi praguri, o nouă capotă, un nou splitter şi un nou difuzor, noi corpuri ale oglinzilor retrovizoare, dar şi tocmai patru spoilere printre altele.

Toate elementele sunt fabricate din fibră de carbon, pot fi vopsite în orice culoare la alegere, pot fi lucioase sau mate, ori pot fi realizate cu diferite texturi vizibile la exterior. Standard pentru Venatus se oferă textura Carbon Fibre Fine. Maşina prezentată la Geneva şi cea din fotografiile din articole le are cu o textură Stealth.

Vezi şi: Atelierul Manhart a modificat tehnic noul Urus şi vinde o maşină cu parcurs de două ori mai scump

Întregul bodykit îi redă maşinii un aspect mai agresiv, o face să pară mai joasă, dar şi mai lată. Aripile cu bosaje masive sunt destul de largi pentru a putea adăposti nişte roţi cu jante forjate şi uşoare de 24 de inci numite Yavin, în anvelope de mărimi 295/30 R24 şi 355/25 R24.

Nou este şi eşapamentul sport, care mai conţine şi trei terminaţii realizate într-o formă unică, asemănătoare cu cele de pe supercarul Apollo Intensa Emozione.

Pentru habitaclu se pune la dispoziţie o retapiţare completă a tuturor suprafeţelor din piele în orice culoare dorită sau combinaţie, alături de inserţii din fibră de carbon, noi covoraşe, noi pedale, noi praguri, noi padele în spatele volanului reproiectat şi altele. Cu referire la preţuri, ne este dificil să ne imaginăm că o astfel de maşină ar costa peste 250.000 de euro.

Doar priviţi cum arată un exemplar cu inserţii din fibră de carbon cu textură “normală”, dar şi cu un interior excentric:

Iată şi alte proiecte incredibile, prezentate la Salonul Auto de la Geneva în acest an:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/