Atelierul Manhart a modificat tehnic noul Urus şi vinde o maşină cu parcurs de două ori mai scump

Atelierul german de tuning Manhart Performance, cunoscut pentru proiectele sale doar pe bază de BMW-uri şi cu mici excepţii modificând şi alte maşini, se numără printre primele companii aftermarket care şi-au încercat posibilitățile pe noul Lamborghini Urus.

Băieţii au devenit un nou dealer al atelierului rus TopCar şi rezultatul primei colaborări este cel din imagini. Pentru Urus s-a pregătit un nou kit exterior aerodinamic, preluat de la TopCar, iar tehnicienii de la Manhart sunt primii care au umblat sub capotă pentru a spori puterea motorului V8 a acestui SUV!

Maşina a început să fie transformată încă înainte de Revelion.

Amintim că noul Lamborghini Urus este dotat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm disponibil de la 2.250 de rpm! Cutia de viteze este una automată ZF cu opt trepte şi se foloseşte în premieră pe o maşină Lamborghini. Sistemul de tracţiune este unul integral.

Exerciţiul 0-100 de km/h îl face în 3.6 secunde, 0-200 de km/h în 12.8 secunde, se opreşte de la 100 de km/h în 33.7 metri. Viteza maximă este limitată la 305 km/h. De menţionat că greutatea maşinii este de aproximativ 2.2 tone.

Vezi şi: (video) De câţi kilometri şi de cât timp are nevoie noul Lamborghini Urus pentru a atinge viteza maximă

Se menţionează că Manhart a pregătit pentru substratul tehnic un nou program de setări pentru unitatea de control electronic, au fost instalate noi turbo compresoare şi un nou eşapament sport şi, de asemenea, cutia de viteze ZF a fost “întărită” pentru a putea suporta fără probleme noile forţe.

Aşadar, după toate manipulările corespunzătoare făcute, SUV-ul este capabil să producă deja 812 CP şi 980 Nm de cuplu, chiar mai mult decât cel mai hardcore model actual Lamborghini – noul Aventador SVJ!

Din păcate, noile caracteristici dinamice nu au fost anunţate, însă la sigur, timpul de acceleraţie până la 100 de km/h a scăzut, iar viteza maximă pe care o poate atinge s-a mărit.

Pe lângă kitul exterior aerodinamic din fibră de carbon, maşina a mai beneficiat de o capotă făcută integral din acest material uşor, dar şi de numeroase inserţii aplicate în habitaclu. Jantele concave măsoară 23 de inci.

Interesant este că automobilul din imagini este disponibil la vânzare pe mobile.de. Potrivit anunţului, maşina poartă numele de proiect MANHART URUS 800. Maşina de teste are un parcurs de 3.150 de km şi costă 398.901 de euro. În Germania un Urus are un preţ de start de 204.000 euro.

Vezi şi: (foto) Primul Lamborghini Urus avariat care a fost scos la vânzare. Ţi-l poţi aduce „mai ieftin” din SUA

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/