(video) Noul Maserati MC20 Coupe s-a ales cu o primă ediție specială limitată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maserati anunță modelul MC20 Notte, prima ediție limitată pentru supercarul în caroserie coupe. Doar 50 de mașini vor fi asamblate. Ediția marchează spiritul îndrăzneț care a propulsat întotdeauna înainte marca cu Trident, din ziua în care Maserati a concurat pentru prima dată într-una dintre cele mai legendare curse din toate timpurile – Targa Florio, ediția din 1926.

Inspirându-se din fascinanta lume a curselor, echipa Maserati Fuoriserie a colaborat cu Andrea Bertolini, pilot de referință Maserati și fost campion mondial GT1 de partea mărcii cu Trident, pentru a dezvolta interpretarea caroseriei lui MC20 Notte.

Exteriorul său se transformă, în funcție de lumină, dintr-o nuanță neagră lucioasă într-o nuanță magnetică mată Nero Essenza, iar detaliile agrintii sunt finisate în într-o nuanță de aur alb mată. Lipite de asfalt, roțile cu jante negre mate de 20 inchi prezintă accente în același alb mat auriu, în timp ce etrierele de frână sunt negre.

În interior, MC20 Notte dispune de scaune sport reglabile electric în șase direcții, combinate cu piele/Alcantara în culorile gri/negru, alături de cusături de contrast galbene. Inconfundabilul Trident se află cusut pe tetiere, iar volanul sport îmbrăcat în Alcantara mai are inserții din fibră de carbon. O placă metalică exclusivă care marchează MC20 Notte Edition, împreună cu o semnătură distinctivă “UNA DI 50” (una dintre cele 50) este aplicată între cele două tetiere.

„Fuoriserie înseamnă “personalizat” în italiană, iar programul nostru de personalizare este conceput pentru a crea sculpturi rulante unice pentru clienții noștri. MC20 Notte sărbătorește fiorul curselor și atracția nopții, combinând performanța supremă și eleganța italiană cu o notă de mister a lumii nocturne. Este prima ediție limitată Fuoriserie pentru MC20 și este dedicată colecționarilor de mașini super sport și pasionaților de circuite.”

Klaus Busse, designerul-șef Maserati

După o avanpremieră exclusivă pentru membrii Maserati Tridente, MC20 Notte este acum disponibil în întreaga lume, iar viitorii săi proprietari vor fi invitați să experimenteze emoția unei experiențe Maserati pe o pistă, în calitate de bonus.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise