(video) Noul Polestar 5 – prima imagine oficială a maşinii care apare abia în 2024

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În cel mai recent episod din seria sa de documentare scurte – Precept: from Concept to Car – Polestar a prezentat mai multe despre direcția finală de design pentru viitorul Polestar 5.

Seria web documentează transformarea conceptului Polestar Precept în Polestar 5 – un GT electric de performanță cu patru portiere, care urmează să fie lansat în 2024.

„Cu seria de documentare Precept, facem în mod intenționat ceva ce companiile auto nu fac de obicei – mergem în culise în mod transparent, în timp ce transformăm acest concept uluitor în realitate de producție. Mă face foarte mândru să văd cât de mult din designul mașinii conceptuale ajunge la Polestar 5 – o mare realizare a designerilor și inginerilor noștri deopotrivă.”

Thomas Ingenlath, CEO Polestar

Această a treia ediție a seriei arată cea mai atentă privire asupra mașinii în drum spre producție până în prezent, datorită concentrării asupra procesului de design exterior. Ca atare, dezvăluie caracteristicile cheie de producție care disting Polestar 5 de showcar-ul care a debutat la începutul anului 2020. O privire din culise elaborează provocările de a stabili un echilibru între designul senzațional și cerințele de inginerie.

Mașina de serie va avea portiere și oglinzi retrovizoare obișnuite, în timp ce alte detalii au fost corectate. Pe scurt, Precept va ajunge pe linia de producţie cu modificări minime. Unul dintre concurenții principali este numit deja modelul Porsche Panamera.

Caracteristicile sunt cunoscute cu aproximație și numai pentru versiunea de top. O asemenea maşină ar putea avea pe puntea din spate un motor electric de 612 CP, iar pe puntea din faţă unul de 272, pentru un total de 884 CP. Ar mai fi prevăzută o cutie de viteze în două trepte şi cu două ambreiaje, acestea din urmă putând fi deblocate simultan pentru a economisi energie. Bateria va funcționa cu o tensiune de 800V și va oferi o autonomie reală de peste 600 km.

Precept a fost dezvoltat pentru a anticipa viitorul Polestar, întruchipând competențele cheie ale companiei în design, durabilitate, tehnologie și performanță. Văzut acum având în vedere pregătirea pentru producție, Polestar 5 întruchipează limbajul de design din ce în ce mai independent și mai musculos al companiei, indicii ale căruia vor fi deja văzute pe Polestar 3, care este de așteptat să fie lansat în 2022.

Dezvoltarea sustenabilității, tehnologiei și acreditărilor de performanță ale Polestar 5 va fi discutată în episoadele viitoare ale serialului. Confirmarea nomenclaturii de producție Polestar 5 pentru Precept vine în ajunul debutului în America de Nord a conceptului, care va coincide cu o prezentare Polestar la New York, în prima săptămână a lunii decembrie, la evenimente pentru investitori, analiști și presă. 

Ulterior, Precept va efectua un turneu public în SUA, vizitând Polestar Spaces din toată țara.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/